ONS TEAM

Albert Uitzinger Geriatrisch Fysiotherapeut

ALBERT UITZINGER


Fysiotherapeut, gespecialiseerd in sport gerelateerde klachten, vaatstoornissen en behandeling van mensen in de thuissituatie.

Veel ervaring met het behandelen van geriatrische patiënten.

ANOUCK HOENDERKAMP


Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut gespecialiseerd in COPD en Astma. Tevens ervaring in het behandelen van patiënten met hyperventilatieklachten. Aangesloten bij het LORNA netwerk en TOOLSS OLVG.

ASTRID KEMPEN


Algemeen fysiotherapeut, geregistreerd kinder-fysiotherapeut.

Hiernaast opgeleid in medical taping (MTC) en plagiocaphalomatrie (PCM, methode om de schedelomtrek van zuigelingen in kaart te brengen).


anna jansma


Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut gespecialiseerd in geriatrie. Tevens ervaring met het behandelen van patiënten, vooral oudere patieënten, met neurologische aandoeningen.


CAROLIEN DE JONG


Fysiotherapeut gespecialiseerd in schouderklachten/revalidatie. Aangesloten bij het Schouder Netwerk Amsterdam. Ervaring in behandelen van het revalideren van geriatrische patiënten, bekken gerelateerde klachten en groepslessen. Tevens bekend met medical taping concept (MTC).


ERIC DE WILDE


Algemeen fysiotherapeut. Gespecialiseerd in vaatstoornissen, 
reumatische aandoeningen, lage rugklachten en het behandelen van de 
oudere mens in al zijn facetten. Tevens ervaring met het behandelen
 van patiënten in de thuissituatie.


FRANCOISE VAN DONGEN


Fysiotherapeut, geregistreerd bekkenfysiotherapeut, neemt deel aan een netwerk voor bekkenfysiotherapeuten in Amsterdam. Ervaring in Mc Kenzie therapie en DAM therapie ( bekken).


GERT HARTOG


Algemeen fysiotherapeut en geregistreerd manueel therapeut, tevens veel ervaring met McKenzie methode.


JEANNETTE KUNNEN


Fysiotherapeut, geregistreerd bekken-fysiotherapeut. Ervaring op alle domeinen van de bekkenfysiotherapie (urologie, gynaecologie, proctologie, seksuologie en bekkenpijnklachten). Behandeling van volwassenen en kinderen.


Karin Slooten


Fysiotherapeut en oedeemtherapeut, gespecialiseerd in lymfdrainage (ad modum Vodder) en oedeemtherapie. Veel ervaring in het werken met oncologische patiënten. Tevens opgeleid in medical taping (MTC), vooral gericht op lymfetaping.


mark lammertse


Algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut in opleiding. Affiniteit met rug en nekklachten. Tevens ervaring met sport gerelateerde klachten.


raimond lammertse


Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut gespecialiseerd in Astma en COPD. Tevens gespecialiseerd in het behandelen van mensen aan huis. Veel ervaring met Mc Kenzie Therapie.


Annet Rijksen


Algemeen fysiotherapeute en gezondheidswetenschapper. Daarnaast in opleiding tot manueel therapeut (SOMT). Affiniteit met schouder, nek en sportklachten. Tevens bekend met medical taping concept (MTC), Mulligan Concept en Feldenkrais methode.


rené stuart


Fysiotherapeut, gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten. Revalidatie na sportblessures en operatieve ingrepen. Specifiek: schouder, knie en enkel. Andere interesse gebieden Mc Kenzie en Mulligan concept. Voor een goede en duidelijke blessure analyse.


saskia smit


Fysiotherapeut, geregistreerd bekkenfysiotherapeut, tevens opgeleid in medical taping (MTC). Neemt deel aan een netwerk voor bekkenfysiotherapeuten in Amsterdam, deel DAM therapie (bekken) afgerond.


sven van veenendaal


Algemeen fysiotherapeut, affiniteit met lage rugklachten en sport gerelateerde klachten.


thamar de wilde


Geregistreerd manueel therapeut en DryNeedling. Gespecialiseerd in het behandelen van mensen met rug-, nek- en hoofdpijnklachten of klachten die een relatie hebben met de wervelkolom.


riemke horbach


Secretariaat


willy zijp


Secretariaat