ALBERT UITZINGER

Fysiotherapeut, gespecialiseerd in sport gerelateerde klachten, vaatstoornissen en behandeling van mensen in de thuissituatie. Veel ervaring met het behandelen van geriatrische patiënten.anouck hoenderkamp

Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut gespecialiseerd in COPD en Astma. Tevens ervaring in het behandelen van patiënten met hyperventilatieklachten. Aangesloten bij het LORNA netwerk en TOOLSS OLVG.


ASTRID KEMPEN

Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut(geregistreerd) Hiernaast opgeleid in medical taping (MTC) en plagiocaphalomatrie (PCM, methode om de schedelomtrek van zuigelingen in kaart te brengen).


CAROLIEn DE JONG

Fysiotherapeut gespecialiseerd in schouderklachten/revalidatie. Aangesloten bij het Schouder Netwerk Amsterdam.

Ervaring in behandelen van het revalideren van geriatrische patiënten, bekken gerelateerde klachten en groepslessen. Tevens bekend met medical taping concept (MTC).


ERIC DE WILDE

Algemeen fysiotherapeut. Gespecialiseerd in vaatstoornissen, 
reumatische aandoeningen, lage rugklachten en het behandelen van de 
oudere mens in al zijn facetten. Tevens ervaring met het behandelen
 van patiënten in de thuissituatie.


FRANCOISE VAN DONGEN

Fysiotherapeut, geregistreerd bekkenfysiotherapeut, neemt deel aan een netwerk voor bekkenfysiotherapeuten in Amsterdam. Ervaring in Mc Kenzie therapie en DAM therapie ( bekken).


GERT HARTOG

Geregistreerd manueel therapeut, tevens veel ervaring met McKenzie methode.


IRENE TROMP

Algemeen fysiotherapeut.


JEANNETTE KUNNEN

Fysiotherapeut, geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Ervaring op alle domeinen van de bekkenfysiotherapie (urologie, gynaecologie, proctologie, seksuologie en bekkenpijnklachten). Behandeling van volwassenen en kinderen. 


KARIN SLOOTEN

Fysiotherapeut en oedeemtherapeut, gespecialiseerd in lymfdrainage (ad modum Vodder) en oedeemtherapie. Veel ervaring in het werken met oncologische patiënten. Tevens opgeleid in medical taping (MTC), vooral gericht op lymfetaping.


MARK LAMMERTSE

Algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut in opleiding. Affiniteit met rug en nekklachten. Tevens ervaring met sport gerelateerde klachten.

RAIMOND LAMMERTSE

Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapeut gespecialiseerd in Astma en COPD. Tevens gespecialiseerd in het behandelen van mensen aan huis. Veel ervaring met Mc Kenzie Therapie.

RéNE STUART

Fysiotherapeut, gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten. Revalidatie na sportblessures en operatieve ingrepen. Specifiek: schouder, knie en enkel. Andere interesse gebieden Mc Kenzie en Mulligan concept. Voor een goede en duidelijke blessure analyse.

SASKIA SMIT

Fysiotherapeut, geregistreerd bekkenfysiotherapeut, tevens opgeleid in medical taping (MTC).Neemt deel aan een netwerk voor bekkenfysiotherapeuten in Amsterdam, deel  DAM therapie (bekken) afgerond.

SVEN VAN VEENENDAAL

Algemeen fysiotherapeut, affiniteit met lage rugklachten en sport gerelateerde klachten.

THAMAR DE WILDE

Geregistreerd manueel therapeut en DryNeedling. Gespecialiseerd in het behandelen van mensen met rug-, nek- en hoofdpijnklachten of klachten die een relatie hebben met de wervelkolom.

SECRETARIAAT


RIEMKE HORBACH


WILLY ZIJP

DIËTISTE


TILLY ZUIDEMA